Свечано уручене потврде о обављеној Студентској летњој стручној пракси

Студентима Универзитета у Крагујевцу, полазницима овогодишњег циклуса Студентске летње стручне праксе, 19. октобра 2015. године у свечаној сали ректората Универзитета у Крагујевцу уручене су потврде о обављеној студентској летњој стручној пракси

Студенти завршних година основних, интегрисаних и мастер академских студија са факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу и ове године имали су прилику да похађају Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца, Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац и Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац.

Студентску летњу стручну праксу у трајању од месец дана, током јула и августа месеца, успешно је обавило укупно 63 студента.

Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца, реализовану трећу годину заредом, успешно је обавило укупно 44 студента Правног, Економског, Филолошко-уметничког, Природно-математичког факултета, Факултета инжењерских наука, Факултета медицинских наука и Факултета педагошких наука у Јагодини.

Студентску летњу стручна праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац, реализовану другу годину заредом, са успехом је обавило укупно 7 студената Правног, Економског, Природно-математичког факултета и Факултета медицинских наука.

Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац, реализовану другу годину заредом, успешно је обавило укупно 12 студената Економског факултета и Факултета медицинских наука.

Свечаној додели потврда, поред полазника праксе и њихових ментора, присуствовали су и представници Града Крагујевца и представници Студенског парламента Универзитета у Крагујевцу.

Присутне су поздравили Зорица Аврамовић, генерални секретар Универзитета у Крагујевцу, Обрад Турковић, помоћник градоначелника за информисање и унапређење положаја младих и Недељко Мишић, председник Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу.

Полазницима праксе, у име Универзитета у Крагујевцу, потврде о обављеној студентској летњој стручној пракси уручила је Зорица Аврамовић, секретар Универзитета у Крагујевцу.


Фото галерија: