Одржан „Буди део промене“ догађај на Универзитету у Крагујевцу

У организацији локалне канцеларије AIESEC Крагујевац, у свечаној сали ректората Универзитета у Крагујевцу, 10. јула 2015. године, одржан догађај „Буди део промене“

Локална канцеларија AIESEC Крагујевац је, у склопу пројекта „Покрени своју будућност“, 10. јула 2015. године у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу организовала догађај „Буди део промене“.

Овај догађај био је вид добродошлице страним студентима који су путем ове међународне студентске организације дошли на волонтерску праксу у Србију, али и својеврсна прилика за студенте свих факултета у саставу Универзитета и за све заинтересоване младе људе да се, кроз искуства колега из других земаља и кроз разговор са представницима AIESEC организације, информишу о могућностима за одлазак на волонтерску праксу у иностранство.

Присутне је, у име Универзитета у Крагујевцу и Ректорског колегијума, поздравила проф. др Весна Мандић, проректор за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу. Том приликом, проректорка Мандић пожелела је страним студентима добродошлицу на Универзитет у Крагујевцу и представила им академску понуду Универзитета.

Пројекат „Покрени своју будућност“ подржан је од стране Министарства омладине и спорта и одржава се трећи пут у Крагујевцу током лета ове године. Пројекат се састоји од језичких радионица и радионица информатичке писмености које су намењене ученицима основних и средњих школа. Радионице ће држати студенти из Турске, Русије, Француске, Монголије, Украјине, Пољске, Италије, Азербејџана, Молдавије и Грчке, који су на волонтерској пракси у Крагујевцу. Пројекат је почео са реализацијом 01. јула, а завршава се 15. августа 2015. године.

Фото галерија: