Одржана радионица „Марија Склодовска Кири - Индивидуални грантови" у Ректорату Универзитета у Крагујевцу

19. јуна 2015. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу одржана је радионица на тему "Марија Склодовска Кири – Индивидуални грантови" у организацији Центра за промоцију науке, Канцеларије за међународне пројекте и Канцеларије за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу.

Радионицу је отворила проф. др Весна Мандић, проректор за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу, захваливши се на присуству Др Курбалији Новичић као и заинтересованим учесницима и истакавши новине у раду Канцеларије за међународне пројекте, које се односе на пружање подршке заинтересованим апликантима.

Поред основних информација о самом позиву, које су добили од Драгане Маринковић сараднице Канцеларије за међународне пројекте, учесници су имали прилике да чују искуство Др Зоране Курбалије Новичић, в.д. директора Центра за промоцију науке засновано на примеру одобреног Марија Склодовска Кири пројекта. Др Курбалија Новичић дала је практичне савете за развој успешне пријаве Марија Склодовска Кири пројекта и одговарала на питања учесника заинтересованих за пријаву у оквиру тренутно отвореног позива за Индивидуалне грантове.

У другом делу радионице, проф. Др Весна Мандић је, као координатор WBCInno пројекта, испред Канцеларије за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу, а на основу богатог искуства у мећународним пројектима, учесницима предочила конкретне смернице за писање доброг предлога пројекта.

Документи:

Агенда


Фото галерија: