ОДРЖАНА ИЗБОРНА СЕДНИЦА САВЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

У ректорату Универзитета у Крагујевцу, 15. маја 2015. године, одржана је XIX изборна седница Савета Универзитета у Крагујевцу, на којој је др Небојша Арсенијевић – редовни професор Факултета медицинских наука изабран за ректора Универзитета у Крагујевцу

Дана 15. маја 2015. године у 12.00 сати у ректорату Универзитета у Крагујевцу одржана је XIX изборна седница Савета Универзитета у Крагујевцу, на којој је др Небојша Арсенијевић – редовни професор Факултета медицинских наука изабран за ректора Универзитета у Крагујевцу. Од укупно 19 чланова Савета за избор проф. др Небојше Арсенијевића гласало је 17 чланова Савета Универзитета у Крагујевцу.

Проф. др Небојша Арсенијевић изабран је за ректора Универзитета у Крагујевцу на мандатни период од 3 године и ступиће на дужност 01. октобра 2015. године до када ће именовати проректоре Универзитета.

На сајту Универзитета у Крагујевцу у одељку седнице Савета налази се биографија проф. др Небојше Арсенијевића са пропратним документима и Одлуком Сената о утврђивању предлога кандидата за избор ректора Универзитета у Крагујевцу.

Фото галерија: