На Универзитету у Крагујевцу Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о научноистраживачкој делатности

На предлог Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Одбор за јавне службе донео је 6. маја 2015. године Закључак о спровођењу јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о научноистраживачкој делатности.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 11. до 30. маја 2015. године, а предвиђено је да учесници у расправи буду институти, универзитети, факултети, Српска академија наука и уметности, друге организације, институције и друга заинтересована лица.

Трибина о предложеном Нацрту закона биће организована на Универзитету у Крагујевцу, у четвртак, 14. маја 2015. године од 13:00 до 15:00 сати, у свечаној сали Ректората.

Позивају се заинтересовани за јавну расправу да присуствују трибини, а своје примедбе и сугестије, у време трајања расправе, доставе Министарству просвете, науке и технолошког развоја, путем електронске поште на E-mail: javna.rasprava@mpn.gov.rs, или на адресу Министарства: Немањина 22-26, са назнаком „Нацрт закона о изменама и допунама Закона о научноистраживачкој делатности“.

За више информација погледајте овде.