„ОТВОРЕНА ВРАТА УНИВЕРЗИТЕТА“

„Отворена врата Универзитета“, програм за средњошколце и студенте, одржаће се у понедељак, 18. маја 2015. године у периоду од 16 до 18 часова на платоу испред зграде ректората Универзитета у Крагујевцу

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и ове године организује „Отворена врата Универзитета“, у понедељак, 18. маја 2015. године у периоду од 16 до 18 часова на платоу испред ректората Универзитета у Крагујевцу (између Правног и Економског факултета).

Циљ је да се средњошколцима представе могућности за избор будућег занимања, а студентима - могућности за наставак школовања на мастер и докторским студијама у оквиру студијских програма 12 факултета Универзитета у Крагујевцу.

Посетиоци ће бити у прилици да на штандовима свих факултета од стране представника факултета добију потребне информације, као и додатне штампане материјале.

Планиран је и обилазак Универзитетске библиотеке и Галерије, а за 17 часова предвиђен је и драмски наступ и концерт студената Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

За сва додатна питања, можете нас контактирати путем телефона 034 300 425 или путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs

Посетите нас и информишите се!