Одржан други састанак Еразмус плус координатора на Универзитету у Крагујевцу

Еразмус плус координатори са свих факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу окупили су се на састанку који је одржан у петак, 08. маја 2015. година са циљем да се заједнички, што ефикасније припреме процедуре, неопходне за квалитетно учешће Универзитета у Кључној акцији 1 (кредитна мобилност) у оквиру Еразмус + програма.

Састанку су присуствовали представници свих факултета Универзитета у Крагујевцу, проректор за међународну сарадњу, проф. Весна Мандић, проректор за наставу и студентска питања, проф. Снежана Соковић, као и сарадници Одељења за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу.

Једна од главних тема састанка била је академска понуда факултета за стране студенте, који ће у оквиру горе поменутог програма имати могућност студијског боравка на факултетима Универзитета у Крагујевцу у трајању од једног или два семестра. Такође, на агенди састанка нашла се и анализа досадашњих активности, првенствено рад на новој интернет презентацији Универзитета на енглеском језику, као и припрема битних академских и сервисних информација за стране студенте.

Еразмус плус координатори свих факултета и Универзитета настављају свој рад и у наредном периоду како би сви сервиси и процедуре неопходне за реализовање мобилности студената и наставног и ваннаставног кадра били спремни за наредну академску годину.

Фото галерија: