Trio MAH nastupio u Univerzitetskoj galeriji

Trio MAH u sastavu Ana Radoičić (flauta), Hristina Kovačević (oboa) i Milica Pekmezović (klavir) nastupio je u Univerzitetskoj galeriji 31. marta 2015. godine

Kragujevačkoj publici, koncertom u Univerzitetskoj galeriji 31. marta 2015. godine, predstavio se Trio MAH u sastavu: Ana Radoičić (flauta) - bivša studentkinja Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Hristina Kovačević (oboa) i Milica Pekmezović (klavir). Kao mlad sastav, osnovan u oktobru 2014. godine, Trio MAH nastupao je na koncertima u Artget galeriji i u kulturnom centru Čukarica kao i na manifestaciji ''Umrežavanje umetnika''. Dobitnik je prve nagrade na međunarodnom takmičenju "Davorin Jenko'' u Beoradu 2015. godine.
Publika je imala priliku da čuje dela kompozitora Ž.M. Damaza, S. Rahmanjinova, Ž. Ibera, R.V. Vilijamsa, A. Grgina i F. Gobera, a urednici koncertne sezone u Univerzitetskoj galeriji najavili su koncert kamerne muzike Narodna i popularna muzika kao inspiracija, koji će biti održan u četvrtak 09. aprila 2015. godine, a na kom će nastupiti Aneta Ilić (sopran), Borislav Čičovački (oboa i engleski rog), Aleksandar Stefanović (harmonika), Mirjana Nešković (violina), Boban Stošić (kontrabas) i Miroslav Karlović (udaraljke)

Foto galerija: