Трио МАХ наступио у Универзитетској галерији

Трио МАХ у саставу Ана Радоичић (флаута), Христина Ковачевић (обоа) и Милица Пекмезовић (клавир) наступио је у Универзитетској галерији 31. марта 2015. године

Крагујевачкој публици, концертом у Универзитетској галерији 31. марта 2015. године, представио се Трио МАХ у саставу: Ана Радоичић (флаута) - бивша студенткиња Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу, Христина Ковачевић (обоа) и Милица Пекмезовић (клавир). Као млад састав, основан у октобру 2014. године, Трио МАХ наступао је на концертима у Артгет галерији и у културном центру Чукарица као и на манифестацији ''Умрежавање уметника''. Добитник је прве награде на међународном такмичењу "Даворин Јенко'' у Беораду 2015. године.
Публика је имала прилику да чује дела композитора Ж.М. Дамаза, С. Рахмањинова, Ж. Ибера, Р.В. Вилијамса, А. Гргина и Ф. Гобера, а уредници концертне сезоне у Универзитетској галерији најавили су концерт камерне музике Народна и популарна музика као инспирација, који ће бити одржан у четвртак 09. априла 2015. године, а на ком ће наступити Анета Илић (сопран), Борислав Чичовачки (обоа и енглески рог), Александар Стефановић (хармоника), Мирјана Нешковић (виолина), Бобан Стошић (контрабас) и Мирослав Карловић (удараљке)

Фото галерија: