Инфо дани о програмима Хоризонт 2020 и COST

Наредне недеље биће одржани Инфо дани о програмима Хоризонт 2020 и COST.

1. Инфо дан о Хоризонт 2020 програмима мобилности истраживача – Марија Склодовска Кири/EURAXESS

Организација: Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Универзитет у Београду и Универзитет у Новом Саду у сарадњи са Европском комисијом - Генералним директоратом за истраживање и иновације.
Агенда је дата у прилогу, а једна од тема ће бити како написати успешни пројектни предлог за актуелни позив Individual Fellowships (IF).

Инфо дан на Универзитету у Београду се одржава 23.03.2015. године у згради Ректората (Студенски трг бр. 1) са почетком у 10,00 часова.

Инфо дан на Универзитету у Новом Саду се одржава 24.03.2015. године у згради Рекората (Др Зорана Ђинђића бр. 1) са почетком у 10,00 часова.

2. COST Инфо дан

Организација: Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије организује COST инфо дан.

Инфо дан се одржава на Универзитету у Београду 25.03.2015. године у згради Ректората (Студенски трг бр. 1) са почетком у 10,00 часова.

COST (European Cоoperation in the field of Scientific and Technical Research) је међувладин оквир за координацију европске сарадње сродних научних и техничких истраживања која се финансирају на националном нивоу.
Очекује се присуство највиших представника COST-а, COST асоцијације у Бриселу као и представнике земаља у окружењу.

Због ограниченог броја места за COST Инфо дан у сали регистрација учесника је обавезна. Молимо Вас да попуњене регистрационе формуларе пошаљете на е-mail адресу costinfodan@mpn.gov.rs најкасније до 23. марта 2015. године.

У прилогу вам достављамо Програм рада и регистрациони формулар за COST Инфо дан.

Радни језик оба Инфо дана је енглески језик.