АКТУЕЛНО:

Инфо дан ADRIATinn пројекта

У петак, 06. јуна 2014. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу са почетком у 11:00 часова одржаће се Инфо дан посвећен стратешком пројекту ADRIATinn под називом: “An Adriatic Network for Advancing Research Development and Innovation towards the Creation of new Policies for Sustainable Competiveness and Technological Capacity of SMEs”, који се финансира у оквиру ИПА Јадранског програма прекограничне сарадње (IPA Adriatic CBC Programme).

ADRIATinn има за циљ да повећа конкурентност малих и средњих предузећа у Јадранској регији и да им помогне да прошире подручје свог деловања и изађу на нова тржишта кроз прекогранични екосистем који подстиче примену информационо-комуникационих технологија и иновација.
На Инфо дану, који је пре свега усмерен на представнике малих и средњих предузећа, предузетнике и истраживаче, биће представљена структура и активности ADRIATinn пројекта, као и остале релевантне теме, а главни циљ овог Инфо дана јесте да се мотивишу заинтересоване стране да учествују у пројекту.
У прилогу се налази агенда Инфо дана.

Документи:

Агенда