Свечано уручени међународни сертификати полазницима Међународне специјалистичке школе “Припрема, планирање, евалуација, имплементација и управљање пројектима у здравству”

У периоду од 07. до 17. априла 2014. године, у у Ректорату Универзитета у Крагујевцу одржана је Међународна специјалистичка школа “Припрема , планирање , евалуација , имплементација и управљање пројектима у здравству”

Европски центар за мир и развој (ЕЦПД) Универзитета за мир Уједињених нација организовао је у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије, Универзитетом у Брадфорду и Универзитетом у Крагујевцу Међународну специјалистичку школу "Припрема, планирање , евалуација, имплементација и управљање пројектима у здравству".
Полазницима школе сертификате су уручили проф. др Негослав Остојић - извршни директор ЕЦПД, проф. др Слободан Арсенијевић - ректор Универзитета у Крагујевцу, др Јиоти Мајумдар , директор школе и професор ЕЦПД Универзитета за мир и Универзитета у Брадфорду у Великој Британији, др Миодраг Ивановић - професор Универзитета Hertforshire у Великој Британији и проф. др Небојша Арсенијевић – директор Клиничког центра Крагујевац.

Фото галерија: