Свечана промоција др Naranjanа S. Dhalla у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 28. фебруара 2014. године др Naranjan S. Dhallа, редовни професор Универзитета у Манитоби, Винипег, Канада свечано је промовисан у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу

Одлуком Сената Универзитета у Крагујевцу од 28. новембра 2013. године, а на предлог Факултета медицинских наука, додељена је титула почасног доктора Универзитета у Крагујевцу, doctorís honorís causa, др Naranjanu S. Dhalli - редовном професору Универзитета у Манитоби, Винипег (Канада), за изузетан допринос развоју медицинске мисли и научноистраживачког рада у области физиологије кардиоваскуларног система, као и допринос развоју Универзитета у Крагујевцу у овој области.

Свечану промоцију проглашења Др Naranjanа S. Dhalle у почасног доктора doctorís honorís causa Универзитета у Крагујевцу отворио је проф. др Слободан Арсенијевић, ректор Универзитета у Крагујевцу а промоцији су присуствовали и чланови ректорског колегијума, декани, професори и студенти Универзитета у Крагујевцу, као и бројни гости, поштоваоци проф. др Naranjanа S. Dhallа.

У име предлагача за доделу титуле почасног доктора, Факултета медицинских наука, присутнима се обратио је проф. др Владимир Јаковљевић који је представио рад проф. др Naranjana S. Dhalle.

Диплому почасног доктора Универзитета у Крагујевцу проф. др Naranjanu S. Dhalli свечано је уручио проф. др Слободан Арсенијевић, ректор Универзитета у Крагујевцу.

Фото галерија: