Одржан Инфо дан о програму Хоризонт 2020 на Факултету педагошких наука у Јагодини и Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

На Факултету педагошких наука у Јагодини и на Факултету за хотелијерство и туризам, одржане су 6. и 12. фебруара 2014. године презентације о могућностима за аплицирање у оквиру програма Хоризонт 2020.

Факултете су посетили проректор за међународну сарадњу проф. др Ненад Филиповић и сараднице Канцеларије за међународне пројекте – Татјана Станковић, Милена Момчиловић, Милица Капларевић и Катарина Басарић. Учесницима скупа представљена је нова структура програма, као и неколико појединачних радних програма за које су поменути факултети изразили посебно интересовање: Марија Склодовска Кири, ЕRC грантови, Здравље, Информационе и комуникационе технологије, Европа у свету који се мења – инклузивна, иновативна и рефлективна друштва, Заштита животне средине, Безбедност хране. Након презентација вођена је дискусија о могућим пројектним идејама, налажењу партнерских институција и и начину апликације.

Фото галерија: