Каријера, мобилност студената и средњошколци на Универзитету у Крагујевцу

Имајући у виду да је избор занимања једна од најважнијих одлука студената и средњошколаца, Универзитет у Крагујевцу (Центар за развој каријере и саветовање студената) организовао је „Отворена врата Универзитета“ 22. маја 2013. године, у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

С обзиром да се академска година ускоро завршава, за апсолвенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу, организовани су панели Каријера и први сусрет са послодавцима и Мобилност студената, у оквиру којих су одржане радионице Како написати биографију, Припреме за интервју са послодавцем, и представљене су могућности за мобилност наших студената, као и начини пријављивања за различите програме, а студенти који су добили прилику да се усавршавају у иностранству поделили су своје искуство са колегама.Ученицима средњих школа из Крагујевца, наставницима и родитељима, професори и студенти 12 факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу представили су своје студијске програме, предности студирања на њиховом Факултету, студентске парламенте и организације.
Том приликом, будући студенти посетили су универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената, Универзитетску библиотеку и Галерију, и уживали су у концерту филмске музике у извођењу студената Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

Фото галерија: