"ОТВОРЕНА ВРАТА УНИВЕРЗИТЕТA"

Имајући у виду да је избор занимања једна од најважнијих одлука студената и средњошколаца, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу организује „Отворена врата Универзитета“ 22. маја 2013. године, у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

Манифестација се састоји из 3 дела, за студенте и дипломце и за ђаке-будуће студенте...
• Панел на тему Каријeра и први сусрет са послодавцима
С обзиром да се академска година ускоро завршава, најпре се посвећујемо апсолвентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу које очекују први кораци ка креирању каријере. Центар организује панел на тему Каријeра, у свечаној сали Ректората од 12 - 14 сати, са циљем да се дипломцима предоче најбитније ствари приликом првог контакта са послодавцима. Том приликом одржаћемо радионицу на тему писања CV-а и припреме за интервју са послодавцем.

• Панел на тему Мобилност студената
Потом ће уследити панел на тему Мобилности студената (у свечаној сали Ректората од 14:30 - 16:30 сати), и том приликом ће Милица Миленковић, сарадник за промоцију мобилности студената ЦзРК-а представити могућности за мобилност наших студената, као и начин пријављивања за различите програме, а студенти који су добили прилику да се усавршавају у иностранству ће поделити своје искуство са колегама.

• Отворена врата за средњошколце и будуће студенте
У дворишту Ректората од 17 - 19 сати, биће постављени штандови 12 Факултета Универзитета у Крагујевцу и представници Факултета биће на располагању средњошколцима за сва њихова питања, а будући студенти имаће прилику и да обиђу Универзитетску библиотеку и Галерију Универзитета.

Посебно се радујемо концерту филмске музике у извођењу студената Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу са почетком у 18:00 часова.
Овим путем позивамо све студенте, апсолвенте и дипломце,
ђаке-будуће студенте, школе, професоре и родитеље да дођу на
Отворена врата Универзитета у Крагујевцу
Среда, 22. мај 2013. двориште Ректората

(зграда између Правног и Економског факултета)