Anketiranje diplomiranih studenata Univerziteta u Kragujevcu

Poštovani diplomirani studenti,
Pozivamo Vas da uzmete učešća u istraživanju o diplomiranim studentima koje sprovodi Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu. Svojim učešćem u ovom istraživanju pružićete značajan doprinos unapređenju studijskih programa na našim fakultetima i poboljšanju usluga koje Univerzitet u Kragujevcu pruža svojim studentima i diplomcima. Ovim istraživanjem su obuhvaćeni svi studenti koji su diplomirali u 2007. i 2012. godini.

Rukovodstvo Univerziteta u Kragujevcu i fakulteta u njegovom sastavu bi želelo da od Vas dobije informacije i mišljenje o studijskim programima koje ste izučavali, zvanjima koje ste stekli, o iskustvima na tržištu rada, odnosu između studija i zaposlenja, i sl. Takođe nas zanima da li ste nastavili studije, zasnovali porodicu, pronašli posao, u struci ili van nje. Vaša mišljenja i procene predstavljaju direktne izvore informacija o postojećem stanju u visokom obrazovanju i na tržištu rada, pa i dragocenih podataka na koje se možemo osloniti u reformi kurikuluma na Univerzitetu u Kragujevcu i njihovom prilagođavanju tržištu rada i zahtevima struke.
Istraživanje se sprovodi elektronskim putem. Kako biste popunili upitnik, molimo Vas da pristupite linku za anketu: anketa.congrad.org
Tamo će Vam detaljnije biti objašnjen proces popunjavanja upitnika. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i nedoumica oko ovog pisma i učešća u istraživanju, obratite se Predragu Vukomanoviću iz Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu na telefon:
034 300 425 ili e-mail: razvojkarijere@kg.ac.rs.

Više informacija možete naći u prilogu...