УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ "СРЦЕ ЗА ДАНИЦУ"

Даница Ћирковић, студенткиња Економског факултета Универзитета у Крагујевцу, болује од хипертрофије срчаног мишића и неодложно јој је потребна трансплатација срца која се не обавља у нашој земљи и чији трошкови износе 150 000 евра.

Ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободан Арсенијевић је, у складу са овлашћењима Савета Универзитета и Ректорског колегијума, донео одлуку о уплати хуманитарне помоћи Даници Ћирковић у износу од 200 000 динара.
Универзитет у Крагујевцу упутио је препоруку свим факултетима у његовом саставу да изврше уплату хуманитарне помоћи у складу са својим могућностима и позива све наставнике, сараднике, студенте и све запослене на Универзитету у Крагујевцу да се укључе у прикупљање средстава за трансплатацију срца наше двадесетчетворогодишње студенткиње, уплатом новца на један од следећих рачуна Комерцијалне банке:

Динарски рачун: 205-9001018424702-77

Девизни рачун: 90-310-19136820
Посебну акцију прикупљања хуманитарне помоћи за Даницу Ћирковић води и Студентски парламент Универзитета у Крагујевцу који, у сарадњи са студентским организацијама факултета нашег Универзитета, организује хуманитарну журку 07. марта 2013. године на Шумадија сајму, у циљу прикупљања што више новчаних средстава, неоходних за трансплатацију срца наше суграђанке.

Фото галерија: