Позив за учешће на конференцији ПРВИ DEEP TECH ОТВОРЕНИ ДАН НАУКЕ

Са задовољством Вас позивамо да будете учесник или посетилац КОНФЕРЕНЦИЈЕ ПРВИ DEEP TECH ОТВОРЕНИ ДАН НАУКЕ у форми сајамске изложбе.

У циљу подстицања промоције науке, истраживања, радова младих истраживача, међусобног упознавања и умрежавања истраживача и истраживачких група, као и промоције истраживања студентима и ученицима средњих школа

5. априла 2024. године, на Факултету инжењерских наука

организује се КОНФЕРЕНЦИЈА

ПРВИ DEEP TECH ОТВОРЕНИ ДАН НАУКЕ

Регистрација за учешће, апстракт на ЕНГЛЕСКОМ ЈЕЗИКУ из два дела (апстракт до 125 речи и потенцијал за практичну примену до 125 речи) и графички апстракт се предају преко ФОРМЕ: https://forms.gle/aBz6ZcnwZy1zQN1Q9

РОК за пријаву и достављање апстракта је 15. март 2024. године.

НЕМА УСМЕНОГ ИЗЛАГАЊА РАДОВА. Учесници конференције приказују своје истраживање као физички прототип/модел/макету/узорке или презентацију (која аутоматски сама мења слајдове, оквирно 20 с по 1 слајду), постер или другу форму приказа истраживања посетиоцима сајамске научне конференције. На штанду, испред сваке поставке биће постављен наслов и аутори научног рада. Неко од коаутора треба да буде присутан, током конференције, због питања посетилаца конференције (истраживачи и студенти Универзитета у Крагујевцу, ученици средњих школа).

Обухваћене су све научне области. Не плаћа се котизација за учешће.

Планиран је Зборник апстракта (категорија М64), који ће бити промовисан на међународним платформама као промоција наших истраживања.

У прилогу су Програм Конференције и додатне информације.