На Универзитету у Крагујевцу представљени програми финансирања Фонда за иновациону делатност

У организацији Иновационог инкубатора Универзитета у Крагујевцу и Научно технолошког парка Чачак, у уторак, 5. марта 2024. године у Свечаној сали Ректората представљени су доступни програми финансирања Фонда за иновациону делатност.

Присутни наставници, сарадници и истраживачи са Универзитета у Крагујевцу имали су прилику да се упознају са детаљима јавних позива за Програм раног развоја и Програм сарадње науке и привреде, као и да чују више информација о раду Иновационог инкубатора Универзитета у Крагујевцу и будућим активностима у циљу пружања подршке  развоју предузетништва међу студентима и запосленима на Универзитету у Крагујевцу.

Инфо дану о програмима финансирања Фонда за иновациону делатност на Универзитету у Крагујевцу присуствовала је и Вукица Маричић, саветница у Министарству науке, технолошког развоја и иновација, које је подржало оснивање Иновационог инкубатора на Универзитету у Крагујевцу.  

Пријаве за наведене програме Фонда за иновациону делатност могуће је поднети до 1. априла, а више информација о овим позивима доступно је на сајту Фонда.


Фото галерија: