Успешно завршен трећи циклус Expert2Mentors тренинг програма

На Универзитету у Крагујевцу са успехом је завршен трећи циклус Expert2Mentors тренинг програма за унапређење менторских вештина наставника и сарадника са Универзитета у Крагујевцу

У периоду од 17. новембра до 15. децембра 2023. године организован је трећи циклус Expert2Mentors тренинг програма за 36 наставника и сарадника са свих 12 факултета Универзитета у Крагујевцу, који је имао за циљ унапређење менторских вештина за рад са студентским стартап тимовима.

Кроз 10 експертских сесија са наставницима су радили експерти из локалног стартап екосистема, међу којима су Бојан Попић и Филип Илић (ICT hub), Иван Тодоровић (Факултет организационих наука Универзитета у Београду), као и представници чланица Иновационе заједнице Шумадије и западне Србије – Иван Марковић (Бизнис иновациони центар Крагујевац), Петар Вукотић и Наташа Јовановић (Регионална развојна агенција Златибор), Мирко Пешић и Валентина Гвозденовић (Научно технолошки парк Чачак) и Милош Живковић (Креативне иновације).

Тренинг програм део је пројекта Предузми идеју који Факултет организационих наука спроводи са Иницијативом Дигитална Србија и партнерским организацијама из стартап екосистема, а уз подршку USAID-a.


Фото галерија: