Европска комисија организује инфо дан поводом пројеката изградње капацитета у високом образовању у новом позиву за 2024. годину

Пројекти изградње капацитета у високом образовању подржавају међународну сарадњу засновану на мултилатералним партнерствима између организација активних у области високог образовања. Они нуде подршку за унапређење квалитета и модернизацију високог образовања у трећим земљама које нису повезане са Еразмус+ програмом са циљем постизања друштвено-економског опоравка, раста и просперитета, али и као одговор на светске и европске трендове, економску глобализацију, актуелне друштвене, економске и еколошке проблеме, и слично.

Како би представила главне карактеристике и захтеве пројеката који ће се у наредном програмском периоду пријављивати у оквиру акција за изградњу капацитета у области високог образовања, Европска комисија организује информативни дан који ће се одржати 30. новембра 2023. године са почетком од 10 часова, и то у online формату.

Сви заинтересовани могу се пријавити за учешће путем следећег линка. Након регистрације, учесницима ће бити прослеђена потврда, док ће линк за приступ инфо дану бити послат мејлом пре самог догађаја.

Више информација на званичној интернет страници Европске комисије.