Otvorene prijave za organizovan besplatan odlazak na SPLET TECH konferenciju o inovacijama i inovativnom preduzetništvu

Pozivamo sve zainteresovane studente Univerziteta u Kragujevcu da se prijave za besplatan odlazak na SPLET TECH konferenciju o inovacijama i inovativnom preduzetništvu, koja će se održati 10. oktobra u MTS Dvorani u Beogradu, u organizaciji Inicijative Digitalna Srbija i Centra za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub.

Na devet lokacija u MTS Dvorani zainteresovani mogu pratiti predavanja, radionice, edukativne prezentacije, panel diskusije, studije slučaja, čuti inspirativne priče velikih inovatora i upoznati se sa aktuelnim temama iz sveta inovacija sa fokusom na skaliranju i izlasku na nova tržišta. U okviru konferencije mladi će imati priliku da upoznaju predavače iz zemlje i inostranstva, povežu se sa novim poslovnim partnerima iz regiona i saznaju više o prvom srpskom superklasteru.

Agendu konferencije možete pogledati ovde.

Svi zainteresovani za besplatan odlazak na SPLET TECH konferenciju mogu se registrovati putem ovog formulara do petka, 6. oktobra do 23:59 h.

Polazak za Beograd planiran je iz Kragujevca u jutarnjim časovima, a o tačnom vremenu i mestu polaska bićete naknadno obavešteni.

Za sva dodatna pitanja stojimo vas na raspolaganju putem e-pošte: razvojkarijere@kg.ac.rs