Отворене пријаве за организован бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву

Позивамо све заинтересоване студенте Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију о иновацијама и иновативном предузетништву, која ће се одржати 10. октобра у МТС Дворани у Београду, у организацији Иницијативе Дигитална Србија и Центра за технолошко предузетништво и иновације ICT Hub.

На девет локација у МТС Дворани заинтересовани могу пратити предавања, радионице, едукативне презентације, панел дискусије, студије случаја, чути инспиративне приче великих иноватора и упознати се са актуелним темама из света иновација са фокусом на скалирању и изласку на нова тржишта. У оквиру конференције млади ће имати прилику да упознају предаваче из земље и иностранства, повежу се са новим пословним партнерима из региона и сазнају више о првом српском суперкластеру.

Агенду конференције можете погледати овде.

Сви заинтересовани за бесплатан одлазак на SPLET TECH конференцију могу се регистровати путем овог формулара до петка, 6. октобра до 23:59 h.

Полазак за Београд планиран је из Крагујевца у јутарњим часовима, а о тачном времену и месту поласка бићете накнадно обавештени.

За сва додатна питања стојимо вас на располагању путем е-поште: razvojkarijere@kg.ac.rs