На Универзитету у Крагујевцу одржана радионица ПРОМИС 2023

У присуству представника Ректорског колегијума и младих истраживача са Универзитета у Крагујевцу, Фонд за науку Републике Србије одржао је радионицу за представљање новог Јавног позива за изврсне пројекте младих истраживача и научника у раној фази каријере – ПРОМИС 2023.

Представници Фонда за науку Републике Србије 7. јуна 2023. године на у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, уз присуство великог броја младих научних радника са Универзитета у Крагујевцу, одржали су  радионицу поводом Јавног позива за пријаву научноистраживачких пројеката у оквиру Програма за изврсне пројекте младих истраживача и научника у раној фази каријере (ПРОМИС 2023).

Присутне је у име Ректорског колегијума Универзитета у Крагујевцу поздравила проректор за научноистраживачки рад проф. др Биљана Петровић. Директор Фонда за науку др Милица Ђурић – Јовичић упознала је присутне са Програмом за изврсне пројекте младих истраживача и научника у раној фази каријере, истакавши да је упознавање са протоколима за аплицирање од изузетног значаја за успешно подношење предлога пројеката и охрабрила присутне да у делу за дискусију заједно разматрају недоумице које се могу јавити приликом креирања пројектних пријава.

Рок за предају пројеката је 10. јул 2023. године у 15.00 часова, а право учешћа имају млади истраживачи и научници у раној фази каријере, до 7 година након доктората.


Фото галерија: