Свечана промоција др Валентина Ђонова у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу

На Универзитету у Крагујевцу, 30. маја 2023. године са почетком у 14.00 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисаће проф. др Валентина Ђонова у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

Сенат Универзитета у Крагујевцу на седници одржаној 27. априла 2023. године, на иницијативу Факултета медицинских наука, донео је Одлуку о додели почасног доктората Универзитета у Крагујевцу проф. Валентину Ђонову,  доктору медицине и професору анатомије, хистологије и ембриологије са Универзитета у Берну, због изузетног доприноса остваривању значајних резултата и унапређењу медицинске науке и научноистраживачког рада у области медицине, као и због ангажовања, подршке и сарадње са колегама са неколико факултета и Универзитетом у Крагујевцу, додели титула почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

Током приступне беседе  др Валентин Ђонов одржаће предавање на тему  Микрозраци нова ера у радиотерапији.

Свечаној промоцији и додели почасног доктората и титули почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу присуствоваће проректори Универзитета у Крагујевцу, као и декани и професори факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу.


Документи:

Биографија