Конференција “Youth Speak Forum - Voice your vision”

Организација AIESEC на Економском факултету у Свечаној сали 8. априла 2023. године у 12,00 часова реализује конференцију за све младе под називом Youth Speak Forum.

Циљ Youth Speak Forum-a је да утиче на младе и инспирише их да направе позитивне промене у друштву, због чега сваке године окупи и по неколико стотина људи у пет највећих градова Србије - Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и Суботици.

Кроз Youth Speak Forum млади имају прилику да своје теоријско знање примене у пракси при решавању студије случаја коју су креирали наши партнери.

Генерални покровитељ овогодишњег Youth Speak форума je Coca-Cola HBC Srbija, а партнер конференције је и компанија Ауто-Мото Савез Србије (АМСС).

Поред тимског рада и решавања студије случаја, млади имају прилику да слушају инспиративне говоре утицајних људи и боље се упознају са појмом одрживог развоја.

Тема овогодишњег Youth Speak форума je "Voice your vision".

Идеја је подстаћи младе да креирају своју визију - боље будућности, бољег сутра и промена које желе да виде у свету како би потом могли да учине прве кораке ка њеном остварењу.