Отворен позив за треће стране у оквиру пројекта euRobin (Horizon Europe) − Build transferable tech solutions on Robotics and Al

euRobin је пројекат мрежа изврсности (Network of Excellence), финансиран у оквиру програма Хоризонт Европа (уговор о додели бесповратних средстава бр. 101070596), чији је циљ изградња паневропске платформе за истраживање и развој у области роботике базиране на вештачкој интелигенцији.

Рок за пријаву: 10. мај 2023. године

Тема: Позив је отворен за истраживаче који ће добити могућност да интегришу и тестирају свој код, метод или хардвер на неким од најнапреднијих роботских платформи у Европи. Истраживачи из организација као што су истраживачке групе и институције, или компаније било које величине (које ће бити формални ентитети који примају бесповратна средства) придружиће се неким од кључних тимова пројекта euRobin, интегришући и процењујући развијена решења робота у лабораторијама за хостинг. Два euRobin партнера ће деловати као институције домаћини за боравак, обезбеђујући приступ и подршку euRobin платформама робота.

Буџет пројекта: до 60.000 евра

Услови за конзорцијум: Један кандидат (не конзорцијум) који је:

  • компанија било које величине регистрована пре 28. фебруара 2023. године;
  • истраживачка организација;
  • академска истраживачка институција регистрована пре 28. фебруара 2023. године;
  • из земље чланице ЕУ или земље придружене програму Хоризонт Европа (в. Програмски водич) .

Корисни линкови:

Званична страница пројекта

Званична страница позива

Водич за подносиоце пријава

FAQ