VII међународна научна конференција Српски језик, књижевност, уметност

Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу, седми пут за редом, организатор је скупа за усавршавање наставника и професора српског језика и књижевности, страних језика, ликовног и музичког.

Научна конференција Српски језик, књижевност, уметност одржава се, седму годину за редом, на Универзитету у Крагујевцу. Ова конференција одобрена је од стране Завода за унапређење васпитања и образовања, носи 2 бода и траје 16 радних сати, 26. и 27. октобра 2012. године.
Конференција је отворена у Свечаној сали Ректората а присутне су поздравили проф. др Слободан Арсенијевић, ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Снежана Соковић - проректор за наставу и студентска питања, проф. др Зоран Тодоровић – члан Градског већа за сарадњу са Универзитетом и декан Филолошко-уметничког факултета, проф. др Иван Коларић.
Филолошко-уметнички факултет домаћин је великом броју стручњака из различитих градова из земље и иностранства (Скопље, Софија, Сарајево, Темишвар, Пловдив, Торино, Штип, Лисабон, Пескара, Болоња, Лавов, Подгорица, Бања Лука...) који ће до 29. октобра боравити у Крагујевцу.

Фото галерија: