Brucoši u poseti Univerzitetu i u obilasku Grada

Prva poseta brucoša Univerzitetu u Kragujevcu i obilazak grada Kragujevca, uspešno su realizovani 12. oktobra 2012. godine.

U znak dobrodošlice i podrške novoj generaciji studenata, Univerzitet u Kragujevcu organizuje program „Oktobar - mesec brucoša“.
U okviru programa „Oktobar - mesec brucoša“, 12. oktobra 2012. godine, brucoši Univerziteta u Kragujevcu, prvi put su posetili Univerzitet i tom prilikom su se upoznali sa istorijom i delatnostima Univerziteta i centrima u njegovom sastavu, Centrom za razvoj karijere i Kancelarijom za međunarodne projekte, kao i sa radom Univerzitetske biblioteke i Univerzitetske galerije.
Nakon toga, za brucoše je organizovan obilazak Grada, pod sloganom „Kragujevac kroz ulice i muzeje“, kako bi se bolje upoznali sa kulturnim i istorijskim znamenitostima Grada, jer Kragujevac je sada njihov grad.
Zbog velikog broja novih studenata, poseta Univerzitetu i turistički obilazak Kragujevca biće realizovani i 20. oktobra 2012. godine sa početkom u 11 sati. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na E-mail: razvojkarijere@kg.ac.rs ili putem telefona na: 034/300-425.

Foto galerija: