Бруцоши у посети Универзитету и у обиласку Града

Прва посета бруцоша Универзитету у Крагујевцу и обилазак града Крагујевца, успешно су реализовани 12. октобра 2012. године.

У знак добродошлице и подршке новој генерацији студената, Универзитет у Крагујевцу организује програм „Октобар - месец бруцоша“.
У оквиру програма „Октобар - месец бруцоша“, 12. октобра 2012. године, бруцоши Универзитета у Крагујевцу, први пут су посетили Универзитет и том приликом су се упознали са историјом и делатностима Универзитета и центрима у његовом саставу, Центром за развој каријере и Канцеларијом за међународне пројекте, као и са радом Универзитетске библиотеке и Универзитетске галерије.
Након тога, за бруцоше је организован обилазак Града, под слоганом „Крагујевац кроз улице и музеје“, како би се боље упознали са културним и историјским знаменитостима Града, јер Крагујевац је сада њихов град.
Због великог броја нових студената, посета Универзитету и туристички обилазак Крагујевца биће реализовани и 20. октобра 2012. године са почетком у 11 сати. Сви заинтересовани се могу пријавити на E-mail: razvojkarijere@kg.ac.rs или путем телефона на: 034/300-425.

Фото галерија: