Uručene diplome studentima master akademskih studija pri Univerzitetu u Kragujevcu

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 22. decembra 2022. godine, održana je svečana dodela diploma studentima koji su sa uspehom završili master akademske studije pri Univerzitetu u Kragujevcu.

Rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović uručio je diplome studentima koji su sa uspehom završili master akademske studije pri  Univerzitetu u Kragujevcu na studijskim programima Informacione tehnologijeRazvoj kompjuterskih igara.

Master program Informacione tehnologije na Univerzitetu u Kragujevcu realizuje se od 2019. godine i do 1. novembra ovaj program sa uspehom su završila 4 studenta prve upisane generacije.

Master program Razvoj kompjuterskih igara na Univerzitetu u Kragujevcu realizuje se od 2020. godine i do 1. novembra ovaj program sa uspehom su završila 2 studenta prve upisane generacije.

Studente su pored rektora Univerziteta u Kragujevcu pozdravili i rukovodioci studijskih programa prof. dr Jelena Atanasijević i prof. dr Boban Stojanović.

Univerzitet u Kragujevcu čestita studentima na ostvarenom uspehu i želi im da stečeno znanje primene u budućem bavljenju strukom i nadograde novim saznanjima.


Foto galerija: