Уручене дипломе студентима мастер академских студија при Универзитету у Крагујевцу

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 22. децембра 2022. године, одржана је свечана додела диплома студентима који су са успехом завршили мастер академске студије при Универзитету у Крагујевцу.

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић уручио је дипломе студентима који су са успехом завршили мастер академске студије при  Универзитету у Крагујевцу на студијским програмима Информационе технологије и  Развој компјутерских игара.

Мастер програм Информационе технологије на Универзитету у Крагујевцу реализује се од 2019. године и до 1. новембра овај програм са успехом су завршила 4 студента прве уписане генерације.

Мастер програм Развој компјутерских игара на Универзитету у Крагујевцу реализује се од 2020. године и до 1. новембра овај програм са успехом су завршила 2 студента прве уписане генерације.

Студенте су поред ректора Универзитета у Крагујевцу поздравили и руководиоци студијских програма проф. др Јелена Атанасијевић и проф. др Бобан Стојановић.

Универзитет у Крагујевцу честита студентима на оствареном успеху и жели им да стечено знање примене у будућем бављењу струком и надограде новим сазнањима.


Фото галерија: