ПОЗИВ АУТОРИМА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ РАДОВА ЗА УЧЕШЋЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈАМА MEDICON’23 & CMBEBIH’23

Друштвo за медицинско и биолошко инжењерство Босне и Херцеговине, Истраживачки институт Verlab за биомедицински инжењеринг, медицинске уређаје и вештачку интелигенцију, а у сарадњи са Универзитетом у Сарајеву, Универзитетом у Бањој Луци (Босна и Херцеговина) и Универзитетом Доња Горица (Црна Гора), заједнички организују конференције 16th Mediterranean Conference on Medical and Biological Engineering and Computing (MEDICON) & 5th International Conference on Medical and Biological engineering (CMBEBIH).

Овај заједнички догађај који се одржава од 14. до 16. септембра у Сарајеву, Босна и Херцеговина, има за циљ да омогући истраживачима, научницима, инжењерима, физичарима и клиничарима из целог света да размене искуства и знања о најновијим открићима, иновативним решењима и новим изазовима у тематским областима конференције, у циљу побољшања квалитета здравствене заштите и живота уопште.

 

ВАЖНИ ДАТУМИ:

Рок за подношење целих радова: 1. март 2023. године

Прво обавештење о прихватању радова: 15. мај 2023. године

Рок за подношење финалних верзија радова: 20. мај 2023. године

Коначно обавештење о прихватању радова: 1. јун 2023. године

Рана котизација: 20. мај 2023. године

 

За све информације посетити интернет страницу www.cmbebih.com или послати упит на имејл адресе: cmbebih@gmail.com или medicon2023@gmail.com.

Званични текст позива може се преузети овде.