АКТУЕЛНО:

Еразмус+ недеља

Фондација Темпус организује Еразмус+ недељу у новембру 2022. године, током које је планиран велики број активности посвећених новом Еразмус+ позиву за пројекте за конкурсни рок 2023.

Еразмус+ недеља ће трајати у периоду од 14. до 18. новембра 2022. године, а том приликом ће бити организовани онлајн информативни дани, радионице и вебинари.

 

Информативни дани у онлајн формату

17. новембар: 10:00 – 14:15

Отварање првог информативног дана и представљање Еразмус+ програма

Паралелне сесије: Високо образовање, Опште, стручно и образовање одраслих и Млади

18. новембар: 10:00 – 13:00

Паралелне сесије: Високо образовање, Опште, стручно и образовање одраслих, Млади и Спорт

 

Прелиминарни дневни ред догађаја можете преузети овде.

Заинтересовани за овај догађај се могу пријавити искључиво путем регистрационог формулара, до 15. новембра у 23.59. Приликом пријаве, можете одабрати једну или више понуђених сесија на којима желите да учествујете у оквиру сектора који вас занима. Такође, уколико желите да чујете новине у другим секторима, можете се пријавити и за учешће на сесијама ван вашег примарног сектора, комбинујући сесије које се одржавају у различито време током информативних дана.

Пријављивањем за било коју од паралелних сесија намењеним секторима, аутоматски се пријављујете и за учешће на уводном делу које се одржава 17. новембра у 10 часова.

Након пријаве, линк за приступ информативним данима биће послат пријављеним учесницима путем имејла.

Више информација о осталим догађајима у оквиру Еразмус+ недеље, можете наћи на званичној интернет страници Фондације Темпус.