Завршна конференција Еразмус+ пројекта TeComp

Завршна конференција Еразмус+ пројекта „Strengthening Teaching Competences in Higher Education in Natural and Mathematical Sciences – TeComp (598434-EPP-1-2018-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP), где је Универзитет у Крагујевцу један од партнера, одржаће се у свечаној сали зграде Ректората Универзитета у Београду од 09. до 11. октобра 2022. године. 

Пројекат сe бави осавремањавањем наставних компетенција у области природних наука и математике, применом модерних педагошких метода и ИТ технологија у настави. Намењен је, свим високошколским наставницима,  који су заинтересовани да уведу нове методе и начине рада у складу са савременом праксом у Европи.

Са задовољством вас позивамо вас да присуствујете завршној конференцији, дана 10. октобра 2022. године, када ће теме бити актуелне и за ширу публику, програм можете видети овде. Ово ће бити прилика да се присутни упознају са резултатима пројекта, да се покрене дискусија о смерницама и корацима у даљем побољшању квалитета високошколске наставе, као и о начинима који би мотивисали наставнике на универзитетима у Србији да прилагоде начин организације наставе савременим могућностима и потребама, не само у области природних наука, него и шире.