Уручени сертификати полазницима курса енглеског језика на Б1 и Б2 нивоу

Студентима Универзитета у Крагујевцу који су током академске 2021/2022. године похађали курсеве енглеског језика на Б1 и Б2 нивоу у оквиру програма Пракса за младе филологе, у среду, 5. октобра 2022. године, у Ректорату Универзитета у Крагујевцу уручени су сертификати о завршеном курсу језика и стеченом нивоу знања.

Универзитет у Крагујевцу је и у академској 2021/2022. години у оквиру програма Пракса за младе филологе организовао бесплатан курс енглеског језика на Б1 и Б2 нивоу за студенте завршних година свих нивоа студија и 1. године докторских академских студија Универзитета у Крагујевцу са циљем им пружи прилику да  усавршавају језичке вештине неопходне за даљи академски развој и усавршавање.

Курс енглеског језика у академској 2021/2022. години са успехом је завршило 47 студената – 34 студента са успехом је завршило курс енглеског језика на Б1 нивоу, док је 13 студената са успехом завршило курс енглеског језика на Б2 нивоу.

У оквиру овогодишњег програма Пракса за младе филологе прилику да усавршавају своја знања и стичу практична искуства потребна за рад у настави имала су 4 млада филолога – 3 студента завршне године мастер студија и 1 студент 4. године основних академских студија.

Присутне је у име Универзитета у Крагујевцу поздравио проректор за наставу и студентска питања проф. др Владимир Ранковић, а након тога и уручио сертификате предавачима и полазницима курса енглеског језика на Б1 и Б2 нивоу.

У наредном периоду биће расписан конкурс за предаваче у оквиру новог циклуса програма Праксе за младе филологе, а након тога и конкурс за полазнике бесплатног курса енглеског језика на Б1 нивоу. Детаљне информације биће објављене на сајту Универзитета и сајту Центра за развој каријере.


Фото галерија: