Алумни клуб студената који су дипломирали у календарској 2007. години

Позивамо дипломиране студенте из календарске 2007. године да се прикључе алумни клубу Универзитета у Крагујевцу и попуне приступни формулар алумни клуба.

Универзитет у Крагујевцу одлучио је да направи онлајн базу података бивших студената који су дипломирали 2007. године, а која би за циљ имала не само удруживање бивших студената, већ и прикупљање информација о томе где су и шта раде наши некадашњи студенти, колико су задовољни знањем стеченим на студијама и на какве су препреке наишли током тражења запослења или наставка студија.

Информације које будемо прикупили пружиће нам драгоцене повратне информације о компетенцијама које наши студенти стичу након завршених студија и о могућностима њиховог запошљавања, а све у циљу унапређења квалитета васпитно-образовног процеса на нивоу високошколског образовања.
Будући да немамо податке о свим бившим студентима, у циљу потпунијег информисања, молимо вас да нам помогнете у проналажењу бивших студената, позивањем својих бивших колега да нам се јаве.

Универзитет у Крагујевцу на овај начин жели да вам помогне да останете у контакту са бившим колегама, остварите корисну сарадњу на заједничким пројектима као и да добијате информације о стручном усавршавању и пословним понудама!
Наши циљеви:

- успостављање и одржавање веза између Универзитета у Крагујевцу и његових бивших студената који су дипломирали, магистрирали или докторирали.

- међусобно повезивање некадашњих студената

- развијање сарадње између Универзитета у Крагујевцу и предузећа, организација и институција у којима раде наши некадашњи студенти.
Попуњене АЛУМНИ формуларе можете доставити на адресу: razvojkarijere@kg.ac.rs

Документи:

Алумни формулар