Представници компаније „Msg global solutions South East Europeˮ посетили Универзитет у Крагујевцу

У оквиру подршке локалним самоуправама у процесу привлачења и рада са инвеститорима, Развојна агенција Србије је, у сарадњи са Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља, организовала састанак представника компаније Мsg global solutions South East Europe са представницима Града Крагујевца и Универзитета у Крагујевцу.

Имајући у виду заинтересованост инвеститора за упознавање са активностима, потенцијалима и плановима Универзитета у Крагујевцу, чланови Ректорског колегијума Универзитета у Крагујевцу примили су 12. септембра 2022. године у просторијама Ректората делегацију коју су чинили: представници компаније – Милош Рајичић, извршни потпредседник у оквиру Msg global solutions за Југоисточну Европу и Милорад Клачар, извршни директор у оквиру Msg global digital Serbia, као и Немања Јевтовић, саветник са стратешка улагања Развојне агенције Србије и Ненад Поповић, директор Регионалне агенције за економски развој Шумадије и Поморавља.

На састанку је разматрана могућност сарадње Универзитета и компаније Msg global solutions, која би имала за циљ унапређење квалитета наставе и образовних програма у области примене најновијих САП решења.


Фото галерија: