Отворен позив у оквиру ОДИН пројекта

ODIN пројекат је европска пилот студија, фокусирана на унапређење безбедности, продуктивност и квалитет у болницама. Овај пројекат ће допринети имплементацији европских паметних болница будућности.

У овом отвореном позиву, ОДИН нуди могућност трећим лицима да допринесу развоју и одрживости пројекта, радећи у европском окружењу и добијајући финансијску подршку.

ОДИН пројекат има за циљ да доведе нове треће стране и крајње кориснике производа и услуга широм Европе ради ширења свог екосистема, а захваљујући унапређењу постојеће ОДИН платформе. У том контексту, ОДИН екосистем ће ангажовати партнере углавном из домена здравствене заштите и ИКТ (вештачка интелигенција, роботика, IoT).

Ко може учествовати: болнице, нова предузећа, мала и средња предузећа, индустрије, академске заједнице и истраживачке технолошке организације

Буџет: 420.000€ *максимално 5 финансираних пројеката

Рок: 29. септембар 2022. у 17 часова по средњеевропском времену

Трајање пројекта: 12 месеци почев од јануара 2023.

Документација и информације о процесу пријаве налази се на следећем линку Open Call .

Такође ће ускоро бити објављена серија вебинара у вези са позивом. Током ових сесија, публика ће имати прилику да разјасни све недоумице у вези са процесом отвореног позива и техничким захтевима.

У међувремену, позивамо вас да погледате ODIN public webinars који контекстуализују пројекат.