Ansambl Swing nastupio na Univerzitetskoj letnjoj sceni

Koncertna sezona na Univerzitetskoj letnjoj sceni nastavila se 7. jula 2022. godine, nastupom Ansambla Swing pred kragujevačkom publikom.

Drugi koncert ove sezone u parku Rektorata održao je  ansambl Swing, u čijem sastavu su flautistkinja Jelena Stanić Stefanović, violončelista mr Aleksandar Jakovljević, violinistkinja Nevena Bojović i violistkinja Suzana Vlatković.

Publika na Letnjoj sceni mogla je da čuje veoma raznovrstan muzički program popularne, klasične i filmske muzike koju su članovi ansambla Swing pripremili za sve prisutne u parku Rektorata.

Članovi ansambla  aktivno nastupaju kao solisti, ali i kao deo simfonijskog orkestra i  vodećih kamernih ansambala u Srbiji, Austriji i Nemačkoj. Iza ovog ansambla stoji veliko iskustvo u nastupima i timskom radu. Od mnogobrojnih nastupa i učešća u realizaciji televizijskih i radio emisija (RTS, RTK, Prva tv, Nova.rs),  izdvajaju se koncerti u saradnji sa Niškim kulturnim centrom, Pokrajinskim kulturnim centrom, Dom kulture Čačak, Festival Eufonija, Piccolo Opera Festival Duino, Italija  i  nastupe u organizaciji grada Kragujevca.


Foto galerija: