Ансамбл Swing наступио на Универзитетској летњој сцени

Концертна сезона на Универзитетској летњој сцени наставила се 7. јула 2022. године, наступом Ансамбла Swing пред крагујевачком публиком.

Други концерт ове сезоне у парку Ректората одржао је  ансамбл Swing, у чијем саставу су флаутисткиња Јелена Станић Стефановић, виолончелиста мр Александар Јаковљевић, виолинисткиња Невена Бојовић и виолисткиња Сузана Влатковић.

Публика на Летњој сцени могла је да чује веома разноврстан музички програм популарне, класичне и филмске музике коју су чланови ансамбла Swing припремили за све присутне у парку Ректората.

Чланови ансамбла  активно наступају као солисти, али и као део симфонијског оркестра и  водећих камерних ансамбала у Србији, Аустрији и Немачкој. Иза овог ансамбла стоји велико искуство у наступима и тимском раду. Од многобројних наступа и учешћа у реализацији телевизијских и радио емисија (РТС, РТК, Prva tv, Nova.rs),  издвајају се концерти у сарадњи са Нишким културним центром, Покрајинским културним центром, Дом културе Чачак, Фестивал Еуфонија, Piccolo Opera Festival Дуино, Италија  и  наступе у организацији града Крагујевца.


Фото галерија: