"ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ" НА УНИВЕРЗИТЕТСКОЈ ЛЕТЊОЈ СЦЕНИ

У оквиру циклуса концерата на Универзитетској летњој сцени, 02. јула 2012. године, пред крагујевачком публиком наступили су Бојана и Никола Пековић и квинтет "Чао Чао".

Наступом Николе Пековића (хармоника) и Бојане Пековић (гусле), победника трећег серијала такмичења "Ја имам таленат", настављен је циклус концерата на отвореном.

Универзитетска летња сцена, једниствена у Србији, отворена је у Парку ректората Универзитета у Крагујевцу, на Светски дан музике, 21. јуна 2012. године, концертом "Гласови младих лете ка нама".
Песмама "Љубав сестре и брата" и "Ој Србијо" Бојана и Никола одушевили присутну многобројну публику својим талентом. Пријатно вече музике настављено је уз звуке аргентинског танга и композиције Астора Пијацоле, Карлоса Гардела и Максимилијана Родригеза у извођењу квинтета "Чао Чао" из Ниша, у саставу: Марта Петровић (виолина), Стефан Шаларевић (гитара), Данило Перковић (клавир) и Никола Стефановић (кларинет).
Уредници Програма Универзитетске летње сцене, Виолета Васиљевић и Драгана Димић, најављују богат циклус концерата који ће од друге половине августа па све до краја септембра бити организован у дворишту Ректората. Након летње паузе, на Универзитетској летњој сцени наступиће и квинтет "Инфинити", етно група "Завет" а биће приређене и вечери филмске музике, саксофона и кларинета, хармонике као и оперских арија.
Посетиоци Универзитетске летње сцене након концерта дуго су уживали у летњој вечери уз коктел у репрезентативном простору Универзитета у Крагујевцу.

Фото галерија: