Позив за учешће на Форуму иновација о дигитализацији индустријских процеса

Фондација Темпус и Амбасада Француске, у сарадњи са Француским институтом, Асоцијацијом AFA, Француско-српском привредном комором и Инфостудом, позивају садашње и свршене студенте инжењерских наука и истраживаче, на догађај посвећен теми дигитализације индустријских процеса и могућности запошљавања у овом сектору.

Овај целодневни догађај чине два комплементарна дела. Током преподнева, у оквиру Форума иновација, одржаће се округли сто на тему дигитализације индустријских процеса, где ће бити представљене иновације у овом домену, као и могућности за финансирање истраживања. У послеподневном делу, који се реализује као део иницијативе Study in France – work in Serbia, представници престижног француског универзитета Institut Mines-Telecom и Иницијативе Дигитална Србија упознаће актуелне и свршене студенте са могућностима за рад у овом сектору након студија, као и са предностима на тржишту рада за студенте који су део студија завршили у иностранству.

Догађај ће се одржати у среду, 13. априла 2022. од 9:30 до 17 часова, у Музеју науке и технике у Београду (Скендербегова 51). Радни језик догађајa је енглески.

Потребно је да се сви заинтересовани региструју за догађај најкасније до недеље, 10. априла 2022. године.