Дан добродошлице за студенте на размени у оквиру Еразмус+ програма мобилности

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 22. марта 2022. године, одржан је Дан добродошлице за студенте са партнерских институција, који ће у оквиру Еразмус+ програма мобилности, у току летњег семестра академске 2021/22. године, бити на размени на Универзитету у Крагујевцу.

Двадесет три студента са партнерских универзитета из Грузије, Шпаније, Италије, Немачке, Јордана, Алжира и Бугарске похађаће наставу на Факултету инжењерских наука, Факултету техничких наука у Чачку, Факултету педагошких наука у Јагодини, Економском факултету, Природно-математичком факултету, Факултету медицинских наука, Филолошко-уметничком факултету, као и на мастер студијском програму информационих технологија.

Студентима на размени добродошлицу на Универзитет у Крагујевцу пожелели су ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. Др Ненад Филиповић, и представници Одељења за међународну сарадњу и праћење реализације пројеката Универзитета у Крагујевцу.

Након састанка студенти су обишли Универзитетску библиотеку, Универзитетску галерију, Легат Николе Коке Јанковића, као и културно-историјске знаменитости града Крагујевца.


Фото галерија: