Prvi Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi

Univerzitet u Kragujevcu poziva svoje studente da posete prvi Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi, koji će se održati 4. i 5. novembra 2021. godine.

Sajam organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave uz podršku Evropske unije kroz projekat Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave.

Sajam će se održati onlajn, u virtuelnom prostoru Palate Srbije. Namenjen je studentima Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Nišu i Državnog univerziteta u Novom Pazaru.

Studenti će putem portala www.strucnapraksa.mduls.gov.rs biti u prilici da prisustvuju  prezentacijama organa javne uprave koji učestvuju na ovom Sajmu i upoznaju se sa mogućnostima za obavljanje stručne prakse u javnoj upravi u akademskoj 2021/22. godini.

Za studente Univerziteta u Kragujevcu dostupno je oko 40 mesta za obavljanje stručne prakse u okviru Gradske uprave Grada Kragujevca i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Više informacija o programu Sajma dostupno je na adresi www.strucnapraksa.mduls.gov.rs.

Detaljne informacije o periodu realizacije i trajanju stručne prakse, opisima pozicija i institucija nalaze se u Brošuri Sajma