Први Сајам студентске стручне праксе у јавној управи

Универзитет у Крагујевцу позива своје студенте да посете први Сајам студентске стручне праксе у јавној управи, који ће се одржати 4. и 5. новембра 2021. године.

Сајам организује Министарство државне управе и локалне самоуправе уз подршку Европске уније кроз пројекат Видљивост и комуницирање реформе јавне управе.

Сајам ће се одржати онлајн, у виртуелном простору Палате Србије. Намењен је студентима Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Београду, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Нишу и Државног универзитета у Новом Пазару.

Студенти ће путем портала www.strucnapraksa.mduls.gov.rs бити у прилици да присуствују  презентацијама органа јавне управе који учествују на овом Сајму и упознају се са могућностима за обављање стручне праксе у јавној управи у академској 2021/22. години.

За студенте Универзитета у Крагујевцу доступно је око 40 места за обављање стручне праксе у оквиру Градске управе Града Крагујевца и Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Више информација о програму Сајма доступно је на адреси www.strucnapraksa.mduls.gov.rs.

Детаљне информације о периоду реализације и трајању стручне праксе, описима позиција и институција налазе се у Брошури Сајма