Дан добродошлице за студенте на размени у оквиру Еразмус+ програма мобилности

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 14. октобра 2021. године, одржан је Дан добродошлице за студенте са партнерских институција, који ће у оквиру Еразмус+ програма мобилности, у току зимског семестра академске 2021/22. године, бити на размени на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

Двадесетседам студената са партнерских универзитета из Бугарске, Шпаније, Мађарске, Босне и Херцеговине , Црне Горе, Јордана, Узбекистана, Кипра и Италије похађаће наставу на Факултету инжењерских наука, факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Факултету техничких наука у Чачку, Агрономском факултету у Чачку, Факултету за машинство и грађевинарство у Краљеву, Економском, Филолошко-уметничком, Природно-математичком и Правном факултету.

Студентима на размени добродошлицу на Универзитет у Крагујевцу пожелели су проф. др Весна Ранковић, проректор за науку Универзитета у Крагујевцу и представници Одељења за међународну сарадњу и праћење реализације пројеката Универзитета у Крагујевцу.

Након састанка студенти су обишли Универзитетску библиотеку, Универзитетску галерију, Легат Николе Коке Јанковића, као и културно-историјске знаменитости града Крагујевца.


Фото галерија: