ПРЕДСТАВЉЕН НОВИ БРОЈ ЧАСОПИСА „ЛИПАР"

На данашњој конференцији за новинаре у Прес центру ректората Универзитета у Крагујевцу представљен је нови број часописа „ЛИПАР“, чији је издавач Универзитет у Крагујевцу.

„Липар“ је часопис за књижевност, језик, уметност и културу, а намењен је студентима мастер и докторских студија Универзитета у Крагујевцу и љубитељима писане речи. Уређивачки одбор овог часописа чине млади сарадници и наставници Универзитета у Крагујевцу, као и млади научни радници са универзитета из иностранства. Часопис се дистрибуира и посредством Универзитетске библиотеке у друге научне, универзитетске и библиотечке установе.
„Липар“ је своје 47. издање дочекао са новим уредништвом, које је присутнима представио доц. др Часлав Николић, одговорни уредник, изразивши посебну захвалност ректору Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободану Арсенијевићу, на указаном поверењу младим сарадницима новог уређивачког тима овог часописа.
Бесплатан примерак новог броја часописа „Липар“ заинтересовани могу преузети у Универзитетској библиотеци и у библиотеци Филолошко-уметничког факултета.

Фото галерија: