Студентска креативна радионица „Акцелератор – Крагујевац” и панел „Арсенал – индустријско наслеђе”

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, у петак, 14. маја, одржан је радни састанак поводом важних предстојећих догађаја везаних за пројекат ревитализације комплекса Кнежев арсенал, a на тему предстојећег догађаја АРСЕНАЛ – индустријско наслеђе.

Састанку су присуствовали ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, проф. др Јелена Атанасијевић, продекан за уметност на Филолошко-уметничком факултету и Борис Ковачевић, помоћник градоначелника за међународну сарадњу.

Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Филолошко-уметничким факултетом и Архитектонским факултетом Универзитета у Београду, уз подршку Града Крагујевца организују два догађаја на поменуту тему:

  • Студентска креативна радионица АКЦЕЛЕРАТОР – КРАГУЈЕВАЦ, која ће се одржати 19. маја у 12 часова на Економском факултету у Крагујевцу.
     
  • Панел АРСЕНАЛ – ИНДУСТРИЈСКО НАСЛЕЂЕ, која ће се одржати 20. маја у Свечаној сали Ректората.


Ментори–координатори: проф. др Јелена В. Атанасијевић, проф. др ум Ивана Павловић, проф. мр Сања Дрвеница и проф. Видан Папић – Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу и проф. Иван Рашковић, доц. др Ратка Чолић – Архитектонски факултет Универзитета у Београду.

Студенти: основнe академскe студијe – Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу и мастер академскe студијe – Архитектонски факултет Универзитета у Београду.

 


Фото галерија: